Er du klar til at udvikle din virksomhed?

Sparring til virksomheder med vækstambitioner

Har du en virksomhed, der har vokseværk? Eller har du store visioner for fremtidens vækstmuligheder? Så er Erhvervsservice Syddjurs den helt rette sparringspartner for dig og din virksomhed. Vi hjælper dig uanset om du allerede er en etableret eller nystartet virksomhed. 

Vi tager helikopter-perspektivet på din virksomhed og dens omgivelser, hvilket lader os sætte de helt rette partnere og værktøjer i spil. Formålet er at give dig den sparring, du har brug for. Du kan få vejledning indenfor alskinds aspekter af virksomhedsdrift, hvorfor tilbyder vejledning om salg, markedsføring, IT- og E-business, eksport og outsourcing, kapitalfremskaffelse og meget mere. 

Vores konsulenter har erfaringer fra erhvervslivet og står til rådighed med viden, et stærkt netværk til offentlige og private konsulenter, bred erfaring og mange værktøjer, som du kan drage nytte af. 

Vi besøger gerne din virksomhed, ligesom du naturligvis også er velkommen hos os. Besøg vores side om personlig sparring, hvor du kan finde de oplysninger, du har brug for. 


Oplever du krisetegn i virksomheden eller er din virksomhed allerede kommet i krise? 
    - så er der hjælp at hente!

Early Warning er som bekendt et landsdækkende initiativ som siden 2007 har hjulpet mere end 5.500 mindre danske kriseramte virksomheder.

Early Warnings hjælp består af vejledning, sparring og rådgivning af virksomhedens ejer og evt. ejerens familie; Early Warnings eneste interesse er at hjælpe virksomhedsejeren bedst muligt; og det er gratis for virksomhederne at benytte vores tilbud.

Early Warning i Danmark er finansieret af Erhvervsstyrelsen, Regionerne samt af Holstebro Kommune.

Besøg Early Warnings website her


SMV:Digital

Går din vej til vækst gennem digital transformation eller styrket online salg?
SMV:Digital er din virksomheds vej til effektiv digitalisering og e-handel

SMV:Digital er et samlet program, hvor du kan få hjælp til digital omstilling af din virksomhed og til at styrke dit online salg via programmets e-handelscenter. Det sker gennem en række konkrete tilbud, hvor fokus er på at forberede og klæde virksomheder på til fremtidens digitale og teknologiske udvikling. Du kan eksempelvis søge om at få tilskud til indkøb af privat rådgivning, kompetenceforløb, sparring og netværk samt vejledning om regulering og konkurrencevilkår.

Programmet er etableret med regeringens Strategi for Danmarks digitale vækst og har til formål at fremme digitalisering og e-handel blandt små og mellemstore virksomheder fra alle erhverv i Danmark. Programmet løber i perioden 2018-2021.

Programmet indeholder en række spændende tilbud indenfor:

Digital omstilling

  • Tilskud til privat rådgivning
  • Workshops og sparring
  • Sprint:Digital
  • Kompetenceudvikling for ledere

E-handelscenter

  • Tilskud til privat rådgivning
  • Workshops og sparring
  • Vejledning om online salg og regulering i EU
  • Hjælp til at håndtere urimelig konkurrence
  • Rådgivning om e-handelseksport

Besøg smvdigital.dk