Om Erhvervsservice Syddjurs

Her på siden hjælper vi dig med at finde gode råd og svar på nogle af de mange spørgsmål, man normalt har både før start og som virksomhedsejer 

Erhvervsservice Syddjurs hjælper iværksættere og virksomheder i Syddjurs kommune med de udfordringer, de står overfor. Vi fungerer som en ekstern sparringspartner og kan vejlede dig og give dig et overblik over, hvilke muligheder, der findes for dig i Syddjurs Kommune. Har du brug for mere specifik vejledning, kan vi henvise dig til eksterne rådgivere inden for en lang række områder – lige fra forretningsudvikling og finansiering til markedsføring og it.

En del af imidt
Erhvervsservice Syddjurs er en del af imidt, som er en fællesbetegnelse for alle, der arbejder for vækst i Midtjylland – det vil sige de lokale erhvervsservices og Erhvervshus Midtjylland. Vi arbejder sammen for at kunne give din virksomhed den optimale sparring.

Det betyder, at Erhvervsservice Syddjurs kan henvise virksomheder med vækstpotentiale til Erhvervshus Midtjylland, som blandt andet kan give specialiseret rådgivning og kortlægning af vækstpotentiale.

Du kan læse mere om Erhvervshus Midtjylland og om imidt-samarbejdet på deres respektive hjemmesider www.erhvervshusmidtjylland.dk og www.imidt.dk.

Forvirret? Bare ring 70 15 16 18 – så får du fat i din lokale erhvervsservice, som er din indgang til vækst.