Er du iværksætter eller overvejer du at starte ny virksomhed?

Vi tilbyder gratis og uvildig vejledning til dig i Syddjurs Kommune

Når du har gjort dig indledende overvejelser om din forretningsidé, dine kunder, konkurrenter, og hvor stor en omsætning, du forventer at få i din nye virksomhed, er det en god idé at gå i dialog med en konsulent fra Erhvervsservice Syddjurs. Vores konsulenter giver dig sparring på opstart og drift af din virksomhed. Tilbuddet er helt gratis, uvildigt og fortrolig, og det gælder lige så længe du har behov for det.

KONTAKT OS

Du er altid velkommen til at kontakte os - vores kontaktinfo står nederst på siden. Hvis du vælger at kontakte os pr. mail, kan du med fordel vedhæfte en udfyldt (mini) forretningsplan, som vi kan tage udgangspunkt i til vejledningen. Det giver det bedste udgangspunkt for en god dialog om netop din virksomhed. 

SKABELONER

Som hjælp til at formulere ideer og mål for din virksomhed, kan du bruge nedenstående skabeloner

Download skabelon til forretningsplan fra virksomhedsguiden.dk

​Find regneark for udarbejdelse af budgetter

ARRANGEMENTER

Har du brug for inspiration til opstart af din virksomhed? Vores arrangementer er altid målrettet din virksomheds behov og italesætter altid relevante emner. Arrangementerne, der arrangeres af os hos Erhvervsservice Syddjurs, er altid gratis. Find vores arrangementer på siden Events

Vi håber på at se dig til vores arrangementer. Du er altid velkommen til at sende os ideer til arrangementer, der interesserer og gavner din virksomhed.