Grafik element: personlig sparring

 

 

Vi tilbyder gratis og fortrolig vejledning 

Når du har gjort dig nogle indledende overvejelser om din forretningsidé, dine kunder, konkurrenter mm., kan du med fordel kontakte os. Vi står klar til at  give dig en personlig og fortrolig sparring, svare på spørgsmål og hjælpe dig godt videre. 

Skriv din forretningsplan ned
For at du kan får den bedste sparring hos os eller andre, kan det være en rigtig god idé at få formuleret ideer og mål for din forretningsidé. Det kan du evt. gøre ved at downloade og udfylde en mini-forretningsplan. Vi har linket til et par skabeloner nederst på siden, som du med fordel kan downloade. 

På den måde er du klædt godt på til mødet og vi kan stille specifikke spørgsmål til din forretningsidé. Vi har derved også bedre vilkår for at give dig konkret sparring på din forretningsidé. 

Book en personlig sparring
Du booker en personlig gratis, uvildig og fortrolig sparring ved enten at ringe eller sende en mail til konsulent Niels Bech Laursen på tlf.: 29 36 05 91 og nbl@essyddjurs.dk, konsulent Jesper Lykkeberg på tlf.: 30 80 20 65 og jls@essyddjurs.dk, konsulent Laila Miriann Hansen på tlf.: 30 73 96 30 og lmh@essyddjurs.dk eller Peter Blauenfeldt på tlf.: 28 74 75 40 og pbl@essyddjurs.dk.


Når du booker en personlig vejledning, anbefaler vi, at du har arbejdet på din forretningsidé forinden. Men husk, at det ikke er et krav! Du kan godt få personlig sparring uden en evt. udfyldt mini- forretningsplan.

SKABELONER
Som hjælp til at formulere ideer og mål for din virksomhed kan det være en fordel at udarbejde en mini-forretningsplan.

Find skabelonerne her
 


 

Niels Bech Laursen

Konsulent

smartphone+45 29 36 05 91

mailE-mail

Niels Bech Laursen

Jesper Lykkeberg

Konsulent

smartphone+45 30 80 20 65

mailE-mail

Jesper Lykkeberg

Laila Miriann Hansen

Konsulent

smartphone+45 30 73 96 30

mailE-mail

Laila Miriann Hansen

Peter Blauenfeldt

Konsulent

smartphone+45 28 74 75 40

mailE-mail

Peter Blauenfeldt