23
okt
27
nov

Iværksætterkursus

For dig der overvejer eller allerede har besluttet at etablere egen virksomhed. 

Har du helt styr på hvad dine produkter/serviceydelser skal bestå af?

Ved du hvem, du skal sælge til? Og til hvilken pris? Har du overvejet, hvordan du kommer i kontakt med kunderne? Du har sikkert en lang række overvejelser og spørgsmål, og noget du savner at få 100% styr på. Og måske er der noget, du ikke ved, at du ikke ved?

Så var det måske en idé at deltage på vores gratis iværksætterkursus, hvor du i løbet af seks aftner bliver klædt godt på til at starte din egen virksomhed. 

Hver aften har sit eget tema - når kurset er afsluttet, står du godt rustet til livet som iværksætter. 

De seks moduler indeholder følgende:

 • Modul 1: Forretningsplan/strategi - Afholdes: 23. oktober 2018
  På første modul tager vi det første spadestik til det at starte virksomhed.
  Vi arbejder med din forretningside, plan og strategi og gennemgår forskellige virksomhedsformer og krav til din virksomhed, så du kan få en ide om, hvor du skal starte.

 • Modul 2: Juridiske forhold - Afholdes: 30. oktober 2018
  På modul 2 gennemgår vi hvilke forsikringsmæssige forhold, du skal overveje som selvstændig, hvilke juridiske forhold der gælder i forbindelse med virksomhedsetablering og hvilke regler der er for a-kasser m.v.

 • Modul 3: Markedsføring - Afholdes: 6. november 2018
  På modul 3 arbejder vi med markedsføring. Vi kigger blandt andet på forskellige værktøjer til markedsføring, både i den fysiske verden og på internettet og viser dig hvordan du med fordel kan drage nytte af de digitale/sociale medier.
   
 • Modul 4: Salg og service - Afholdes: 13. november 2018
  På modul 4 forberedes du til mødet med kunden, og til den dialog der skal sikre dig salget. Vi gennemgår salg af dine varer og dine ydelser, kundekontakt samt giver dig nyttig viden om branding og service. Ved dette modul vil vi også komme ind på elevatortaler: De enkelte iværksættere får mulighed for kort at præsentere deres kommende virksomhed.

 • Modul 5: Økonomi - Afholdes: 20. november 2018
  På dette modul får du overblik over budgetter, bogføring og regnskab.
  Vi kommer til at arbejde med den økonomiske side af at starte og drive en virksomhed. Vi ser på kapitalbehov og på budgettering, og på hvilke krav der er til dine regnskaber og hvordan du kan bruge interne regnskaber til at holde øje med, at du tjener penge i din virksomhed.

 • Modul 6: Finansiering - Afholdes: 27. november 2018
  På modul 6 ser vi på, hvordan du skaffer du midler til opstart af din virksomhed?
  Dette vil vi blandt andet gøre ved at give dig et overblik over de muligheder, der er for støtte og rådgivning fra Erhvervsservice Syddjurs, Væksthus Midtjylland m.fl.
Tilmeld

Dato og tid

Start: 23. oktober 2018 18:30
Slut: 27. november 2018 22:00

Tilmeldingsfrist: 18. oktober 2018 20:00

Sted

Danhostel Ebeltoft, Egedalsvej 5
8400 Ebeltoft