Struktur på kreativiteten

For to ultra-kreative kan administration og virksomhedsplan være en tør udfordring, men iværksætteren bag Workth Keeping har taget kampen op. Plus på bundlinjen og godt fodfæste på eksportmarkeder er resultatet.

Udfordringen

Anne Steen og Janne Damborg producerer kort, plakater og andre tryksager med 3D-billeder. Motiverne er for det meste af dyr, og ofte har de to iværksættere selv haft kameraet fremme. De brænder for det kreative design og den særlige 3D-lenticular-teknik.

Men til en veldrevet virksomhed hører også mindre kreative opgaver som regnskab, moms, patenter, strategi og administration. Det har været en udfordring for de to iværksættere, som dog hurtigt fandt hjælp hos imidt.

Forløbet

"Siden 2009, hvor vi startede Worth Keeping, har vi brugt sparring fra imidt ad flere omgange, og det har betydet, at vi hurtigere har udviklet os til den virksomhed, vi gerne vil være," fortæller Anne Steen.

imidt har ført til et bredt netværk af kompetente rådgivere, som har hjulpet Worth Keeping med at få fod på patent og varemærke, økonomi, drift, kundehåndtering, revision, investorer, eksport og virksomhedsplan.

"Vi har lært virkelig kompetente mennesker at kende, som ikke bare er dygtige til deres eget fag, men som også har været gode til at sætte sig ind i, hvem vi er, og hvad vi vil," siger Anne Steen.

Sammen med Janne Damborg har hun knoklet for at få virksomhedens struktur på plads, så alt lige fra it til logistik spiller sammen. Nu er Worth Keeping klar til vækst.

Imidt-effekten

Og Worth Keeping har allerede medvind. Omsætningen vokser markant og giver nu plus på bundlinjen. Samtidig har en høj kvalitet tiltrukket store B2B-kunder som Danske Spil og Telenor, der har brugt 3D-kort i husstandsomdelte kampagner.

"Helt fantastiske opgaver, som fået os ud til en meget bred målgruppe," siger Anne Steen.

Og så er Worth Keeping braget igennem på eksportmarkedet. I dyreparker, museer, souvenirbutikker og boghandlere i både Europa og USA frister Worth Keepings farverige 3D-produkter nu børn og voksne.