Excellent Systems

Kompetent og effektiv sparring i en årrække

Excellent Systems i Mørke på Djursland er en virksomhed drevet med stor erfaring. Over årene har de udviklet en række specialprodukter, blandt andet produktion af ramper til brug i eksempelvis plejesektoren. Virksomheden har gennem de sidste 10 år samarbejdet med Væksthus Midtjylland, og direktør Ole Frederiksen har stor ros til Væksthuset

Væksthuset er fantastisk dygtige og kompetente, de er og har været en rigtig god samarbejdspartner for os, og vi har fået al den hjælp, vi kunne ønske os,” fortæller Ole Frederiksen.

Excellent Systems har i to generationer udviklet og patenteret en række produkter, og netop ramperne tegner sig for en stor del af eksporten. Blandt andet er Japan, Kina og Taiwan aftagere af de østjysk fremstillede ramper. Den nye rammekalkulator, der netop er under udvikling, kan anvendes med kinesiske tegn, og i den forbindelse var Excellent Systems igen i kontakt med Væksthus Midtjylland.

Det var hurtig og aktiv hjælp, fra vi tog kontakten til Væksthuset og til papirarbejdet med vores vækstinvestering fra Væksthuset var ordnet gik der ti dage. Jeg tror aldrig, vi har fået så hurtig og så effektiv en hjælp,” påpeger Ole Frederiksen, der vurderer at samarbejdet har haft enorm betydning .

Vi er jo et bette firma med bare 14 mennesker, så al hjælp er kærkommen,” understreger Ole Frederiksen.

På trods af de forholdsvis få ansatte har Excellent Systems sat et markant aftryk, ikke blot på produktion af ramper, men også i forhold til virksomhedens grønne og miljøbevidste profil, som blev eksekveret mange år før det blev en konkurrenceparameter.

Siden 1992 har vi kørt efter vugge-til-vugge princippet hvor vi tilbagekøber og genanvender vores produkter. Min far var meget miljøbevidst, det arvede jeg, da jeg grundlagde Excellent, og vi er glade for at være blandt de 14 danske virksomheder, der bruges som pejlemærker for virksomheder, der ønsker en mere miljørigtig profil,” fortæller Ole Frederiksen.