2
maj
19
jun

Iværksætteri i praksis

Fra idé til lokal- og specialproducerede fødevarer – skab ny forretning
De seneste år har der været stor efterspørgsel på lokalt dyrkede og producerede fødevarer, specialprodukter hvor der er kræset for det gode håndværk.

Er du en af de ildsjæle eller iværksætter inden for området

  • der har en idé
  • der ikke har en idé men ønsker at skabe ny forretning
  • der ønsker at optimere din allerede eksisterende forretning

I faget iværksætteri i praksis – lokal- og specialproducerede fødevarer arbejdes der med hele processen fra idé til produktudvikling, produkt, salg og afsætning. Den gode historie og det gode håndværk.

Fødevarefællesskaber breder sig – og på forløbet arbejdes der med at styrke netværk.

Undervisningen
Undervisningen er tilrettelagt i samarbejde med Erhvervsakademi Dania og Kalø Landbrugskole, og lokale fødevareproducenter og erhvervsforeninger.

Undervisningen består af 6 moduler bygget på akademifaget iværksætter i praksis, som er et fag fra akademiuddannelsen Innovation, produkt og produktion. Du beskæftiger dig med ideer, muligheder og konstruktiv feedback.

Du træffer beslutninger og udarbejder planer og jonglerer med tal – som er et godt afsæt til at starte eller optimere din for-retning. Dette anvendes ved afsluttende eksamen, hvor du pitcher din forretning.

Ildsjæle og iværksættere inddrages i forløbet med besøg og viden der findes relevant for modulet.

Modul 1 - 2. og 3. maj (9.00-16.00):

  • Fødevarertrends
  • Lokal- og specialproducerede fødevarer
  • Innovativ proces fra idé til forretning

Modul 2 - 9. maj (9.00-16.00):

  • Salg og kundeforståelse - Detaildivisionen
  • Den gode historie fra idé til forretning – Småkageriet
  • Salgsrollen - Detaildivisionen
  • Virksomhedsbesøg Småkageriet

Modul 3 - 16. maj (9.00-16.00):

  • Fødevarer og egenkontrol
  • Fødevarer og emballage
  • Fødevarer og produktforsikring
  • Besøg Mols Kafferisteri og Kalø gårdbutik

Modul 4 - 24. maj (9.00-16.00):

  • Selskabsformer
  • Markedsføring
  • Visuel identitet
  • Sociale medier
  • Netværk
  • Besøg Andersen Winery

Modul 5 - 28. maj (9.00-16.00):

  • Budget og kalkulation
  • Økonomi og finansiering

Modul 6 - 7. og 8. juni (9.00-16.00):

  • Forretningsplanen
  • Ekspertpanel
  • Pitche din forretning

Eksamen 18. og 19. juni. 

Pris og tilmelding

Pris: kr. 8.500,- incl. forplejning og undervisningsmateriale.

Der er max 20 pladser på forløbet. Efter først til mølle princippet, dog senest tilmelding d. 20.4.

Alle uddannelses dage og eksamen afholdes på Kalø Landbrugsskole, Skovridervej 3, 8410 Rønde

Overnatning:Der er mulighed for overnatning på Kalø Landbrugsskole ved modul 1 og 6

Kontakt: Kim Johansen, Serviceleder - kij@kalo.dk - Tlf. 30 87 15

Statens voksenuddannelsesstøtte (SVU)
Hvis du er berettiget til SVU, kan din arbejdsgiver opnå en refusion svarende til 60 % af dage-pengesatsen, hvor du har fri til at deltage i uddannelsen.Er du selvstændig, kan du også opnå SVU.

Du må højst have afsluttet en erhvervsuddannelse for at kunne få SVU. Læs mere om, hvad der skal til for at være berettiget til SVU og se den aktuelle tilskudssats: www.svu.dk

Tilmeld

Dato og tid

Start: 2. maj 2018 09:00
Slut: 19. juni 2018 16:00

Tilmeldingsfrist: 18. april 2018 23:00

Sted

Kalø Landbrugsskole, Skovridervej 3
8410 Rønde

Der er lukket for tilmeldinger/afmeldinger for dette event.