13
mar
24
apr

Iværksætterkursus

Iværksætterkursus

Du ved du har en god idé, men alligevel har du ikke helt styr på hvad dine produkter/serviceydelser skal bestå af. Du ved du skal have kunder for at få succes med din virksomhed, men du er tvivl om hvem der er din kunde. Og måske er du bare i tvivl om hvad dit produkt/serviceydelse skal koste eller hvordan du kommer i kontakt med dine kunder. 

Vi har lavet et iværksætterkursus til dig, som gerne vil have svar på dine spørgsmål eller dele dine overvejelser med andre, der sidder i samme situation som dig. Måske iværksætterkurset tager dat i problemstillinger du ikke har tænkt over. 

Deltag på vores iværksætterkursus - det er helt gratis! 

Vi laver et forløb over 6 aftner, hvor du bliver klædt godt på til at starte din egen virksomhed. 

Hver aften har sit eget tema – så når kurset er afsluttet, står du godt rustet til livet som iværksætter.

Iværksætterkurser er et gratis forløb, som er målrettet nye iværksættere uanset om du blot overvejer eller allerede er i gang.

Kurset afholdes på følgende datoer: 

Modul 1: Tirsdag d. 13.03.18 Forretningsplan/strategi
På første modul tager vi det første spadestik til det at starte virksomhed.

Vi arbejder med din forretningside, plan og strategi og gennemgår forskellige virksomhedsformer og krav til din virksomhed, så du kan få en ide om, hvor du skal starte.

Modul 2: Tirsdag d. 20.03.18 Juridiske forhold
På modul 2 gennemgår vi hvilke forsikringsmæssige forhold, du skal overveje som selvstændig, hvilke juridiske forhold der gælder i forbindelse med virksomhedsetablering og hvilke regler der er for a-kasser m.v.

Modul 3: Tirsdag d. 03.04.18 Markedsføring
På modul 3 arbejder vi med markedsføring. Vi kigger blandt andet på forskellige værktøjer til markedsføring, både i den fysiske verden og på internettet og viser dig hvordan du med fordel kan drage nytte af de digitale/sociale medier.

Modul 4: Tirsdag d. 10.04.18 Salg og service
På modul 4 forberedes du til mødet med kunden, og til den dialog der skal sikre dig salget.

Vi gennemgår salg af dine varer og dine ydelser, kundekontakt samt giver dig nyttig viden om branding og service. Ved dette modul vil vi også komme ind på elevatortaler: De enkelte iværksættere får mulighed for kort at præsentere deres kommende virksomhed.

Modul 5: Tirsdag d. 17.04.18 Økonomi
På dette modul får du overblik over budgetter, bogføring og regnskab.

Vi kommer til at arbejde med den økonomiske side af at starte og drive en virksomhed. Vi ser på kapitalbehov og på budgettering, og på hvilke krav der er til dine regnskaber og hvordan du kan bruge interne regnskaber til at holde øje med, at du tjener penge i din virksomhed.


Modul 6: Tirsdag d. 24.04.18 Finansiering
På modul 6 ser vi på, hvordan du skaffer du midler til opstart af din virksomhed?

Dette vil vi blandt andet gøre ved at give dig et overblik over de muligheder, der er for støtte og rådgivning fra Erhvervsservice Syddjurs, Væksthus Midtjylland m.fl.

Tilmeld

Dato og tid

Start: 13. marts 2018 18:30
Slut: 24. april 2018 22:00

Tilmeldingsfrist: 9. marts 2018 12:00

Sted

Rønde Idrætscenter, Skrejrupvej 9 B
8410 Rønde

Der er lukket for tilmeldinger/afmeldinger for dette event.